Webmaster

Gratis 5 euro bingo bonus tot 100 euro op je eerste storting. Informatie over bingo spelen.

Informatie over Bingo spelletjes spelen in Nederland.


De Nederlandse Kansspelautoriteit hebben besloten dat er voorlopig niet voor geld gespeeld mag worden op diverse spelletjes websites die Bingo aanbieden. Het is dus erg moeilijk om legaal Bingo te spelen en zeker niet in de Nederlanse taal. Vorig jaar in juni 2017 heeft de KSA besloten om de regels aan te scherpen voor buitenlandse Bingo aanbieders die graag in Nederland willen opereren.Speel hier leuke geld kansspelletjes


Kansspellen spelen en geld verdienen Dit is je gratis spelbonus
Speel hier en maak kans op grote geldbedragen Bonus tot wel 100 euro

Waarom kun je op dit moment geen Bingo spelen in Nederland?


Wat betekent dit voor jou als speler? Dit betekend dat als een kansspelletjes site nog in de toekomst een bonafide kanspelaanbieder wilde zijn in Nederland. Dat aanbieders zich moesten houden aan de nieuwe aangescherpte regels tot de nieuwe Wet Kansspelen op Afstand is aangenomen door de eerste kamer. Wie zich tot die tijd niet een de regels houdt kan dus zijn vergunning straks mislopen waardoor zij niet op de Nederlandse markt kunnen opereren als de wet er doorheen is. Daarom kan jij op dit moment niet spelen bij deze spelaanbieders. Tot de Wet Kansspelen op Afstand een feit is.

Hoe kan ik als Nederlander toch spelen? Ben je Nederlandse speler woonachtig in het buitenland. Dan kun je al naar gelang de wetgeving van het land waarin je verblijft een gokje wagen. Ben je woonachtig in Nederland. Dan adviseren wij je tot de speelwet is aangenomen. Alleen gebruik te maken van Free Rooms waar je zonder inleg bingo kunt spelen en ook geen geld kunt winnen. Echter hieronder geven we je nog een aantal alternatieven en tips die je zou kunnen opvolgen tot dat moment.Legaal spelletjes spelen in Nederland met Gembly.nl


Ik wil toch spelletjes spelen en prijzen winnen? Een van de geld spelletjes website waar je kunt spelen is b.v. Gembly. Hier kun je via het Gembly Tournament Games andere spelers online uitdagen om heel veel te gekke geld spellen te spelen. De beste wint de prijzenpot die is ingelegd. Op gembly vind je actiespellen, bordspellen, kaartspellen en puzzelspellen. Ook ontvang je bonustegoed. Leg je b.v. 10 euro in de eerste keer. Dan wordt dit verhoogd tot 15 euro. Je ontvangt dus een 50% extra speeltegoed.

Ook ontvang je tickets na elk spel dat je gratis speelt. Deze tickets kun je weer inzetten bij Gembly Loterijen waarmee je weer geldprijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld 5000 Gembly Gems heeft een waarde van 4,99 Euro. Hiermee kun je kans maken op de jackpot of tegenstanders in een tournament uitdagen.

Het bijzondere van Gembly is. Dat je alle spellen onbeperkt voor niks kunt spelen. Nadeel is dat je er dan geen geldprijzen mee kunt verdienen. Wil je gaan voor een geldbedrag? Dan kun je een klein bedrag storten en checken of je voldoende hebt geoefend hebt om andere online gamers te kunnen verslaan.

Speel spelletjes op Gembly.nlSpeel Postcode Loterij Bingo op TV


Speel legaal bingo via de PostcodeLoterij.nl. Als je toch graag bingo speelt en het leuk vindt om dit samen met heel Nederland te doen. En een stukje interactie mist dat het extra spannend maakt. Dan is de Postcode Bingo wellicht iets voor jou. 2 keer per jaar wordt de Postcode Loterij Bingo georganiseerd. Gelijk met de uitzendingen van Miljoenenjacht op RTL. Je kunt deelnemen met 5 gratis bingokaarten die bij je lidmaatschap horen. Elke bingokaart vertegenwoordigd deelname aan een Miljoenejacht show. Als je meedoet maak je kans op vette prijzen.

Je moet alleen wel lid zijn en elke maand loten ontvangen. Per deelnamelot ontvang je dus 5 bingokaarten en heb je meerdere loten dan wordt dit verdubbeld al naar gelang het aantal loten dat je hebt. Lijkt het je leuk en spannend om live te gaan meespelen met Bingokaarten vanuit je huiskamer. Dan is dit misschien een leuk alternatief voor online bingo. Heb je bingo thuis en is je bingokaart vol? Dan win je hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio.Informatie over Bingocams


Let op! Hier mag je alleen spelen als je niet in Nederland woont. Bingocams.com is de enige Nederlandse bingowebsite waar je bingo speelt met je webcam. Je kunt zelfs winnen met je webcam. Als jij je bingo Win Moment opneemt en op Bingocams.nl plaatst, maak je kans op 1000 euro. Daarnaast organiseert Bingocams bingo toernooien en geeft royale speel bonussen weg.

Wie een account aanmaakt ontvangt meteen gratis 5 euro startbonus. Stort je een bedrag om mee te spelen dan ontvang je 200% welkomstbonus tot 100 euro en dan heb je nog de gratis mystery bonus die kan varieren van 25 euro tot wel 20.000 euro. De gratis mystery bonus ontvang je door spelerpunten te verzamelen. Wil je meer weten over Bingocams en de gratis bingo tegoed?Handige kansspel linkjes


Gratis Bingo Bonus
Informatie over gratis bingo tegoed en verwijzingen naar andere kansspel aanbieders en geld prijsvragen waar je geldbedragen of geldprijzen in de wacht kunt slepen.
Krassen en winnen
Overzicht van kansspel aanbieders van krasspellen.